KWS
   
 

Lajikkeet

Hyvä juurikkaanviljelijä, 

 

Sokerijuurikkaan viljelyn uudistava CONVISO® SMART menetelmä esiteltiin Suomessa 2019. Olemme todella tyytyväisiä uuden viljelymenetelmän saamaan hyvään vastaanottoon ja siihen, miten viljelijät onnistuivat KWS SMART lajikkeiden viljelyssä. 

 

Haluamme kiittää teitä luottamuksestanne. Yksi joka viidestä sokerijuurikashehtaarista oli kylvetty KWS SMART lajikkeilla. Tarjosimme viljelijöille tukea varmistaaksemme, että he tuntevat menetelmän, sen edut ja rajoitteet. Rehellisesti uskomme, että tämä tuki on ollut avuksi viljelijöille, jotta he pystyivät hyötymään uudesta rikkakasvien torjunta-menetelmästä. Samaan tapaan aiomme jatkaa tuen antamista kaikille KWS SMART viljelijöille 2020. 

 

Niillekin, jotka haluavat pysyä perinteisen juurikkaan viljelyssä meillä on jotain, mitä tarjota: parhaiten menestyvä lajike CELESTA KWS ja kaikin puolin vahva SELMA KWS. 

 

Tästä lajikeoppaasta saat hyödyllistä tietoa lajikkeistamme, joita tarjoamme kasvukaudelle 2020.

 

KWS – lajikkeet

Lajikkeita
CELESTA KWS Makein lajike markkinoilla!
SELMA KWS Kaikki vahvuudet yhdessä lajikkeessa!
SMART RENJA KWS CONVISO® SMART VALTTIKORTTI VILJELYYSI
SMART JOHANNA KWS CONVISO® SMART ÄSSÄ HIHASSASI

Tiedot

Download KWS Sokerijuurikas 2020

FI_2019_Lajikkeet_titel

Lajike-esite 2020.pdf

EPD

EPD-menetelmä (EPD: Early Plant Development, tarkoittaa aikaista kasvin kehittymistä) on KWS:n ainutlaatuinen yhdistelmä menetelmistä, joilla aktivoidaan itämistä.

EPD_Logo


 
KWS